About 02

about1_symbol

THE MOST INFLUENTIAL PERSONAL STYLE BLOGGERS RIGHT NOW

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of Content here,

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque corrupti quos dolores et quas molestias excepturi sint occaecati cupiditate non provident, similique sunt in culpa qui officia deserunt mollitia animi, id est laborum et dolorum fuga. Et harum quidem rerum facilis est et expedita distinctio. Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est,

omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

principle of selection: he rejects pleasures to secure other greater pleasures, or else he endures pains to avoid worse pains


WHY WE ARE THE BEST?

omnis dolor repellendus. Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet ut et voluptates

repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus, ut aut reiciendis voluptatibus maiores alias consequatur aut perferendis doloribus asperiores repellat.

WORLD WIDE SHIP

All order over $85.00

MONEY BACK

100% Money Back – 30days

BEST SUPPORT

Fast & pro 24/7

OUR TEAM

We are one

 • Hans Lensvelt

  CEO/Cofounder
  Hans Lensvelt is een ondernemer pur sang en was betrokken bij veel bedrijven in Europa en buiten Europa van productie tot marketing zoals bij MOOOI en Gispen. Als eigenaar en CEO is Hans Lensvelt nu alleen betrokken bij Lensvelt Contract B.V. Hans Lensvelt is opgeleid als een bedrijfseconomisch ingenieur. Onmiddellijk na zijn opleiding in 1985 trad hij toe tot het familiebedrijf. Na jaren ervaring is zijn persoonlijke ambitie niet het managen van een bedrijf. Zijn passie was, en is, het creëren, en het laten creëren, van de meest bijzondere, de meest innovatieve en de meest mooie zaken en gebeurtenissen. Hans Lensvelt is een teamplayer.
 • Jeroen Panders

  Jeroen Panders heeft binnen Lensvelt twee belangrijke functies. Jeroen is verantwoordelijk voor de contacten met de media en hij is binnen de regio Amsterdam verantwoordelijk voor de verkoop. Jeroen vervulde eerder functie in de werving en selectie. Hij heeft twee masters behaald; een voor toegepaste kunst en een voor bedrijfskunde. Graag draagt hij bij aan een nieuwe wereld: groener, beter en vooral mooier. Ook heeft hij een zwak voor minderheden en komt graag op voor de sociaal zwakkere. Daarbij is hij uiterst betrokken en 24/7 bereikbaar. Jeroen schroomt niet om op de voorgrond te treden en neemt graag de microfoon: letterlijk en figuurlijk Jeroen heeft uitstekende sociale vaardigheden en kan, in principe, een knol voor een citroen verkopen. Zijn passie was, en is, vormgeving en kunst. Jeroen opereert het liefst in een team.
 • Eva Linderborg

  Eva Linderborg is binnen Lensvelt voor de regio Amsterdam medeverantwoordelijk voor de verkoop. De specialisatie van Eva is de circulaire economie. Eva vervulde eerder functies op de beursvloer. Haar specialisatie was derivaten. Ze verliet deze industrie omdat het een imaginaire wereld betrof. Eva heeft de Finse nationaliteit maar woonde vrijwel haar gehele leven in Nederland. Van huis uit kreeg Eva de sociale en modernistische principes met de paplepel ingegoten. Eva wilde graag praten over tastbare zaken. Haar ambitie is een oplossing te vinden voor de oceaan soep. Eva's kwaliteiten zijn het plegen van research en het projectmanagement. Daarbij is zij buitengewoon accuraat. Dankzij haar management capaciteiten opereert Eva als manager van locatie Amsterdam. Niets is haar te veel. Ze steekt haar collega's graag een hart onder de riem en ook steekt zij graag haar helpende hand uit. Eva opereert het liefst in een team waar zij automatisch de rol vervult van regelnicht.  
 • Rick Minkes

  Rick Minkes is binnen Lensvelt verantwoordelijk voor R&D en inkoop. Dankzij zijn master in productontwikkeling aan de TU Delft, is hij de intermediair tussen de Lensvelt organisatie en de externe ontwerpers. Hij vertaalt de ideeën van de ontwerpers naar een industrieel te produceren product. Daarbij worden de eisen die gesteld zijn door Lensvelt niet uit het oog verloren. Daarnaast managet Rick uiterst complexe projecten zoals de jaarlijkse presentatie tijdens de Salone del Mobili in Milaan. De in Groningen geboren Rick opereert het best onder hoogspanning. Rick is een koele kikker. Als bij zijn collega's het zweet op het voorhoofd staat, ploegt Rick rustig verder. Rick levert altijd: op tijd en de juiste kwaliteit. Ook is hij uiterst collegiaal. Tijdens evenementen is hij ook regelmatig in de keuken te vinden om collega’s een flinke hand te helpen. Zijn persoonlijke ambitie is het ontwerpen van de meest innovatieve bank concept gebruikmakend van elementen welke zo bij de bouwmarkt te halen zijn. Rick opereert graag solo zonder veel communicatie binnen de organisatie als een konijn uit de hoge hoed worden steevast de oplossingen voor complexe problemen gepresenteerd.

OUR SERVICES

Creat Our Perfect Online Shop

FASHION DESIGN

Gumbo beet greens corn soko endive gumbo gourd.

MUSIC PRODUCTION

Parsley shallot courgette tatsoi pea sprouts

CONCEPT DESIGN

Gumbo beet greens corn soko endive gumbo gourd.

WEB DEVELOPMENT

Parsley shallot courgette tatsoi pea sprouts