All New Designs On Pink Stages


Het was een geweldige Milan Design Week. Meer dan 70.000 mensen kwamen naar Ventura Centrale, waarvan een groot aantal onze presentatie ALL NEW bezochten. Daarvoor willen we iedereen bedanken. Samen met Modular Lighting Instruments en de sfeervolle scenografie van JPS.architecten, lanceerde Lensvelt een groot aantal nieuwe stoelen, sofa’s en tafels, gepresenteerd in een zachtroze wereld.


Met de klok mee: New Balance, de nieuwe bank ontworpen door de Italiaanse ontwerper en architect Fabio Novembre; Joep van Lieshout laat zien hoeje moetontspannen in de AVL Lazy Modernist; de architecten Jaspar Jansen en Jeroen Dellensen van i29, die de stoel Felix ontwierpen; architecten Alon Baranowitz en Irene Kronenberg in hun nieuwe, elegante fauteuil New Chesterfield. Tussen hen in Rick Minkes en Hans Lensvelt zelf.


Felix, de nieuwe veelzijdige, comfortabele en betaalbare stoel van i29 is een teamspeler: in een groepssamenstelling vormen de ruggen in twee verschillende kleuren één esthetisch geheel. Lensvelt presenteerde in Milaan ook uitbreidingen van bestaande collecties zoals de Lazy Modernist en de Office Chair van Atelier Van Lieshout.


Rick Minkes, Hoofd Productontwikkeling van Lensvelt, ontwierp de stapelbare, functionele, betaalbare RNA chair; Fold van Studio Piet Boon is een verfijnde stoel gemaakt met de moulage-techniek uit de mode-industrie.


De Belgische architect en industrieel ontwerper Stefaan Jamaer maakt zijn debuut met een kapstok genaamd SJH; de This Chair-serie van ontwerper Richard Hutten is uitgebreid met This Barstool, een elegante en aantrekkelijke barkruk met een lage of hoge rugleuning.

Ook on stage: de nieuwe leden van de Maarten Baas Chair-familie: een barkruk met hoge of lage rug, gestoffeerd of uitgevoerd in Europees eiken; de opmerkelijke klassieker in samenwerking met de internationaal gerenommeerde Maarten Van Severen is de S88 in leer met canvas


Het slimme tafelsysteem FIVE van Luc Binst / B brand en de stapelbare gestoffeerde Felix Chair van i29.

Over Lensvelt
Lensvelt is een Nederlands non-design meubellabel opgericht in 1962. Het biedt architecten en interieurarchitecten de middelen om steeds betere interieurs te maken. Het meubelmerk werkt samen met gerenommeerde designers, architecten, en kunstenaars onder wie Atelier Van Lieshout, Baranowitz + Kronenberg, Diederik Fokkema, Edward van Vliet, Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, i29, Ineke Hans, Luc Binst/ B brand, Maarten Baas, Maarten Van Severen, Marcel Wanders, Nina Graziosi, Office for Metropolitan Architecture, Paolo Rizzatto, Piet Hein Eek, Richard Hutten, Richard Meier, Rick Minkes, Ronald Hooft, Simo Heikkila, Space Encounters, Studio Job, Studio Piet Boon, WH Gispen, Wiel Arets.
Lensvelt heeft zich in de loop der jaren laten zien als een geëngageerd label dat uitgesproken en vaak prijswinnende presentaties toonde tijdens de Milan Design Week. Zo won het met de Boring Collection de prestigieuze Milano Design Award 2016, Best Concept samen met Space Encounters. En in 2017 nogmaals: voor May I Have Your Attention, Please? met de Maarten Baas 101 Chair.

Volg ons op Instagram www.instagram.com/lensveltdesign
Download onze persmap https://lensvelt.pr.co
Vergeet niet te reserveren voor de afterparty AFTERPARTY2019@LENSVELT.COM

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay