Lensvelt gaat Kazachstan

Lensvelt-meubels nemen de wereld over. Van het Lloydhotel in Amsterdam tot de top van een van de hoogste torens van Almaty in Kazachstan. In de kantoren op de achtste verdieping van de Essentai Tower werken mensen op AVL Office Chairs.
AVL-bureaustoelen bekleed met ‘Old Saddle’ leer voor Essentai Tower
Essentai Tower, dat SOM Architects in 2008 realiseerde, herbergt nu een sterrenhotel, kantoren van verschillende internationale bedrijven en luxe appartementen. In opdracht van projectontwikkelaar Capital Partners Kazachstan heeft het in Delft gevestigde Fokkema & Partners Architects een interieurontwerp gemaakt voor de kantoren van Level 8, de achtste verdieping van de toren. Hun concept resulteerde in een flexibele werkomgeving die gebruikers verbindt en samenwerking bevordert.
AVL-bureaustoelen bekleed met ‘Old Saddle’ leer voor Esentai Tower
Partner bij Fokkema & Partners, Marieke van Schaaijk: ‘De AVL-bureaustoelen passen perfect bij de behoeften van de klant: een internationale look en feel, vermengd met Kazachse accenten. Bovendien is het bureau en de conferentiestoel gewoon mooi, zeer comfortabel en in hoogte verstelbaar. ‘

De architect koos twee varianten: een AVL-bureaustoel bekleed met stevig ‘Old Saddle’ leer en een variant bekleed met Kvadrat-stof.

Sindsdien zijn de AVL-bureaustoelen van Lensvelt tot volle tevredenheid gebruikt door een internationale groep ondernemers, creatieven, zakenmensen en consultants.

AVL-bureaustoelen bekleed met ‘Old Saddle’ leer en een variant met Kvadrat-stof
Over Fokkema & Partners

Het in Delft gevestigde architectenbureau, opgericht in 1995, bestaat uit een team van ongeveer veertig medewerkers, waaronder drie partners: Diederik Fokkema, Marieke van Schaaijk en Laura Atsma. Ze werken aan verschillende complexe projecten: van het ontwerp van het advocatenkantoor CMS in Amsterdam tot het Rijkskantoor De Knoop in Utrecht. Van een duurzaam gebouw voor Royal Vopak in Zuid-Afrika tot het BREAAM Outstanding gecertificeerde Global Foods Innovation Center van Unilever in Wageningen.

Over Lensvelt
Lensvelt is een betrokken meubelmerk en projectaannemer gevestigd aan de Herengracht in Amsterdam.Sinds de oprichting in 1962 biedt Lensvelt architecten en interieurarchitecten de middelen om steeds betere interieurs te maken. Lensvelt werkt samen met meer dan 150 hoogwaardige ontwerpers en labels.

 

AVL bureaustoel
€ 1275, – incl. BTW
Kopen