Bangma Verpakkingen Dronten

Bangma Verpakkingen Dronten

Een reactie op een krantenknipsel ‘dozen te koop’ groeide uit tot een familiebedrijf dat nu al meer dan 40 jaar bestaat. Met vertrouwen in de toekomst werd er een nieuw pand gebouwd in Dronten. Pubblik & Vos wilden door middel van het interieurontwerp een plek creëren waar het verleden werd gekoesterd en het handelsproduct van Bangma Verpakking onderdeel werd van het ontwerp. Maar bovenal wilden zij een plek creëren waar door alle mensen van het bedrijf voor de komende 40 jaar weer met energie, en trots op wat er al gepresteerd is, kan worden gewerkt.

Jan Bangma over Pubblik & Vos:

“Het bedrijf van je dochter vragen om een ontwerp te maken voor je kantoor klinkt logisch, maar is ook spannend. Gelukkig pakte het positief uit en werd het een proces waar ik met trots op terug kijk. Hun slogan zou eigenlijk moeten zijn: “designing perfection” want dat is van toepassing op de wijze waarop zij een groot project aanpakken. Tot in de kleinste details drukken ze een stempel op het geheel. Zelfs de Burgermeester van Dronten was diep onder de indruk van het resultaat. Van harte aanbevolen”.

De samenwerking en totstandkoming met Pubblik & Vos was erg plezierig, Lensvelt leverde o.a. uit de standaard verkrijgbare collectie, Studio 2 duo werkplekken van Marcel Wanders en Studio Lensvelt HG178 Office Chair. Aanvullend met meubelproducten van andere labels o.a. Arper Catifa en Vitra Wiggle Side Chair van Frank Gehry.

Interieur Architecten: Pubblik & Vos , www.pubblikvos.nl
Fotografie: Phenster Mark Kuipers

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Priscilla
More post by : Priscilla