Belastingdienst Doetinchem

Belastingdienst Doetinchem

In het stationsgebied van Doetinchem heeft de Rijksgebouwendienst een nieuw kantoorgebouw voor de Belastingdienst gebouwd. Het gebouw werd in april 2011 geopend.

Met deze nieuwbouw concentreert de Belastingdienst de huisvesting in De Graafschap. Het interieur van het belastingkantoor was door de PPS constructie van aanbesteden een integraal onderdeel van het gebouw. Het was een compleet plan met de beherende diensten van Facilicom, bouwer Breier en de rijksgebouwendienst.

De intensieve samenwerking van Lensvelt met Facilicom en MAS Architectuur leverde een aantal interessante nieuwe producten op.

Architects: MAS Architectuur,  www.masarchitectuur.nl

Photographer: Maarten Laupman.

 

 

PRODUCTEN GEBRUIKT IN DIT PROJECT

About Author
Loek
More post by : Loek