Bleyenberg Den Haag

Bleyenberg Den Haag

C.A.J. Bleyenberg is de befaamde oud-bedrijfsleider van Kwantum Behang BV. In de jaren ’80 en ’90 stond hij stevig aan het roer, 15 jaar lang. John Bleyenberg is de man die van de Kwantum een begrip maakte. De allemans held. De man die dag in dag uit heel Den Haag voorzag van behang.

Bleyenberg is een compleet nieuw horeca- en uitgaansconcept in het oude Kwantumgebouw op de Grote Markt in Den Haag. Naast een restaurant, een coffee bar en cocktail bar vind je hier ook meeting spaces, nachtclub Het Magazijn en Den Haags eerste echte rooftop bar.

Op de 1e etage is de 320 m2 ingedeeld in een ontvangstruimte en 3 vergaderruimten, waarbij de grootste plaats biedt aan max. 50 gasten.
In De Kantine vind je veel referenties naar het oude Kwantum-verleden. Ook dragen de verschillende spots en zitplekken bij aan de laid-back vibe.

Neem plaats op één van de diverse Maarten Baas 101 Chairs van Lensvelt welke mooi uit komen in dit interieur. Daarbij aangevuld oude klassiekers met o.a. Thonet en Castelli meubilair.

Bleyenberg heeft de eer om de allereerste, echte rooftopbar van Den Haag te openen. Vanaf de 3e verdieping heb je een geweldig uitzicht over de Grote Markt, de skyline en de rest van de binnenstad. Verborgen in de kelder van Bleyenberg vind je een nieuwe, intieme club waar het draait om elektronische muziek van hoge kwaliteit.

www.bleyenbergdenhaag.nl
Fotograaf: Patrick Meis

PRODUCTEN GEBRUIKT IN DIT PROJECT

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Bartel Kappers
More post by : Bartel Kappers