CBS Leidschenveen

CBS Leidschenveen

C4ID kreeg van CBS de opdracht om een volledige ontwerp te maken met als uitgangspunt: realiseer een open en transparante werkomgeving die zowel concentratie als communicatie goed mogelijk maakt. C4ID ontwierp in 2008 een basis kantoorconcept dat op alle verdiepingen kan worden doorgevoerd, geschikt voor alle afdelingen. Vaste werkplekken, gedeelde voorzieningen in de middenzone, uitnodigende overlegruimten, separate pauzeruimten en voldoende bergmogelijkheden. Los van materialisatie en kleurgebruik is een zone ingedeeld waarin alle gewenste voorzieningen zijn opgenomen. Hierin spelen akoestiek, licht en zicht een belangrijke rol. In verband met de akoestiek werden de geluiddempende Stealth schuifdeurkasten van Lensvelt toegepast.

Architecten: C4ID,  www.c4id.nl
Fotografie: Frans Strous.

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Bartel Kappers
More post by : Bartel Kappers