Richard Meier CHTH duo Desk

Richard Meier CHTH duo Desk

CHTH Duo staat voor een werkplek voor twee personen. CHTH (The City hall in The Hague) is een meubellijn die is afgeleid van het stadhuis in Den Haag, gebouwd door Richard Meier. Dit gebouw wordt gekenmerkt door een mooi evenwicht tussen exterieur en interieur, hard en zacht, open en gesloten. Deze harmonie komt ook in de meubels van CHTH terug: hard (staal) en zacht (hout) vormen een evenwichtig samenspel. De bureautafel is uitgevoerd met gesloten zijkanten. Dit geeft een gevoel van privacy. Tegelijk ontstaat er een harmonisch geheel met de rechthoekige vormentaal van werk- en aflegbladen.

De zijwanden zijn uitgevoerd in staal en herbergen het mechanisme om de hoogte in te stellen. Een handmatige, mechanische of een elektrische verstelling zijn optioneel. Het meubel is ook als statafel leverbaar.

Tevens zijn kabeldoorvoeren met kabelgoten mogelijk. Kabeldoorvoeren met een simpele geometrische decoratie zorgen ervoor dat computers en andere apparaten gemakkelijk kunnen worden aangesloten op de ingebouwde kabelgoot.

Ontwerp: Richard Meier (1995).

Prijsinformatie
Hoge resolutie foto's
Sketch-up 3D model
DWG
Product paspoort
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
gunnar
More post by : gunnar