LENSVELT GALLERY LIGGING VAN DE JUBILEUMAVOND VAN DE WINKEL VOOR EEN WEEK DOOR DE WUNDERKAMER
‘Winkel voor een week – Een roos is een roos is een roos’ 

Herengracht 178, Amsterdam 

25 mei – 3 juni 2018 

Bloemkunstenaar en stylistenteam De Wunderkammer opent een nieuwe tentoonstelling en winkel op vrijdag 25 mei met het thema ‘A Rose’ is een roos is een roos ‘in onze galerij. 

Deze twintigste editie van het populaire Shop for a Week-concept staat onder artistieke leiding van meesterbloemisten Ueli Signer en Florian Seyd en is gemaakt in samenwerking met Aleia Roses, de Spaanse teler van de beroemde Red Naomi! ® rozen.

Voor de jubileumeditie creëert de Wunderkammer een zintuiglijke ervaring. 
De winkel voor een week – Rose is een roos is een roos is een artistieke creatie waarbij de bezoeker kan dwalen en zich verwonderen, in een imposante setting van meer dan 10.000 prachtige rozen. 
De Wunderkammer nodigt je uit om verdwaald te raken tussen deze rozen, ze in te ademen, ze te ervaren en er maximaal van te genieten. 
Leven gaat over liefde en wat symboliseert liefde beter dan een rode roos?
De winkel voor een week is verspreid over verschillende gebieden. 
In de galerij is het gevoel strak en modern. 
Hier sta je naast grote metalen manden, een ontwerp van Ueli Signer, gevuld met duizenden rozen. 
De roze en ronde vormen zijn hier leidend.
In de “stijlkamer” is een rijk en warm decor ingericht dat past bij het 17e-eeuwse plafond. 
Hier neemt The Wunderkammer je mee naar de oorsprong van hun naam, een ruimte vol wonderen, sculpturen, ornamenten en zelf gecreëerde objecten. 
Een grote volière, ontworpen door Ueli Signer, staat in het midden van deze kamer. 
Deze ruimte ademt waar de Wunderkammer om bekendstaat, prachtige decoraties in een warme sfeer.
De tuinkamer is ingericht als een binnentuin, speciale planten, prachtige handgemaakte potten en botanische zeldzaamheden worden hier getoond.
Wat is nieuw? 
Ueli Signer heeft speciaal voor deze winkel nieuwe objecten en meubels gemaakt van staal. 
Nieuwe kunstwerken van Klaus Dupont zullen aanwezig zijn op deze 20e editie, aangezien zijn werken een permanent onderdeel zijn van de Wunderkammer-collectie. 
En Hilde Trip heeft kunstwerken gemaakt van paardenbloemen.
De Winkel voor een week is geopend van vrijdag 25 mei tot zondag 3 juni van 11 tot 18 uur. Toegang is gratis.
Adres: Herengracht 178, 1016 BR, Amsterdam
OVER DE WUNDERKAMMER
Wij zijn Ueli Signer en Florian Seyd en samen zijn we The Wunderkammer. Ons werk als bloemisten en decorateurs wordt gedreven door onze passie voor de natuur. We zien onszelf meer als galeriehouders en de natuur als onze kunstenaar. We proberen haar producten te presenteren; flora, mineralen en fauna op een manier die iedereen verrast. We willen het beste van de natuur laten zien in alles wat we doen. “- The Wunderkammer
De Wunderkammer heeft styling en bloemendecoraties gemaakt voor privéjachten, high-end hotels, vijfsterrenrestaurants, wereldmarkten en evenementen, evenals een aantal internationale A-lijst bruiloften. 
The Wunderkammer is een favoriet onder de modewereld en werkt met interne afdelingen voor het maken van natuurlijke objecten en decoraties voor de wereldwijde showrooms van Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, Calvin Klein en Karl Lagerfeld. 
het duo wordt vaak gevraagd om ruimtes te ontwerpen en opnieuw te maken voor zowel commerciële als privé-tentoonstellingen. 
Naast hun opdracht levert de Wunderkammer een tweejaarlijkse Shop for a Week en biedt een unieke collectie objecten en artefacten via hun showroom en webshop.
Lensvelt Contract is een NON-design Amsterdams meubelmerk opgericht in 1962. 
Lensvelt biedt architecten en interieurontwerpers de tools om koelere en betere interieurs te maken. 
Lensvelt draagt ​​bij aan de culturele gemeenschap. 
Lensvelt wil bijdragen aan een nieuwe wereld: groener, beter, socialer en mooier. 
De Lensvelt-producten zijn ontworpen door de meest opmerkelijke en innovatieve kunstenaars, architecten en productontwerpers zoals Marcel Wanders, Bertjan Pot, Maarten Baas, Space Encounters, Nina Graziosi, Maarten Van Severen, Paolo Rizzatto, Richard Hutten, Ineke Hans, Piet Hein Eek, Studio Job, 
WH Gispen, Caroline Prisse, 
Gerrit Rietveld, Wiel Arets, Prast Hooft, Simo Heikkilä 
en Atelier van Lieshout