CBS Leidschenveen

CBS Leidschenveen

Casper Schwarz was commissioned by CBS to make a complete design based on the following: realize an open and transparent working environment that makes both concentration and communication possible. C4ID designed in 2008 a basic office concept that can be implemented on all floors, suitable for all departments. Fixed workplaces, shared facilities in the middle zone, inviting consultation rooms, separate break rooms and sufficient storage facilities. Apart from materialisation and use of color, a zone has been divided in which all desired facilities are included. Here, acoustics, light and vision play an important role. In connection with the acoustics of the sound-damping Stealth sliding door cabinets of Lensvelt were used.

Architects: Casper Schwarz, www.casperschwarz.com
Photography: Frans Strous

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Bartel Kappers
More post by : Bartel Kappers