Park Pavillion Hoge Veluwe

The Park Pavilion of the Hoge Veluwe National Park, which was opened in 2019, is a striking, sustainable and multifunctional public building realized by the architects combination De Zwarte Hond/Monadnock. Bart Vos of Vos Interieur designed the interior of the restaurant, information center, meeting rooms and store.

For the restaurant, Lensvelt supplied 67 stackable wooden and upholstered chairs from the Made In The Workshop series by Piet Hein Eek, and 67 examples with armrests. Also for the meeting rooms a logical choice was made: 366 This Chairs upholstered with felt by Richard Hutten. After all, this chair is lightweight, stackable and linkable, and so comfortable that you can easily sit for hours at a lecture or presentation.

Photocredits: Het nationale Park de Hoge Veluwe / Robbert Modderkolk / Jurjen Drenth