Zoeken
Winkelmandje
Read who we are and why we do what we do

Read who we are and why we do what we do

tekst 1

Our Mission

Lensvelt is een toegewijd meubellabel gevestigd in Amsterdam en Breda. De consumenten van Lensvelt hechten waarde aan een groene planeet en dragen graag bij aan een gezonde, eerlijke en duurzame samenleving. Het zijn cultuurliefhebbers; met een sterke affiniteit voor kunst, architectuur en design. De Lensvelt klant gebruikt onze producten zowel professioneel als privé. Deze filosofie weerspiegelt hun wereldse perspectieven en hun onberispelijke smaak voor design.

Wij bieden zowel architecten als interieurarchitecten de juiste tools om de best mogelijke interieurs te creëren. Daarom worden onze producten ontworpen door de meest vooruitstrevende en innovatieve ontwerpers, architecten en kunstenaars. We werken samen met gerenommeerde namen als Marcel Wanders, Atelier Van Lieshout (AVL), Piet Hein Eek, Richard Hutten, Studio Job, Luc Binst, Maarten Baas, Fabio Novembre, Maarten Van Severen, Baranowitz + Kronenberg, Space Encounters, i29 en OMA. Kunstenaars en ontwerpers die allemaal op hun eigen manier de status quo uitdagen.

We zijn professioneel, oprecht, sociaal en zeer gepassioneerd. Onze producten zijn innovatief, authentiek en ergonomisch. Vaak met een humoristische twist. Ze zijn duurzaam, comfortabel en vooral goed ontworpen. Voor ons betekent dat: sober, functioneel, logisch en tijdloos.

We zijn goede teamspelers en geloven dat daden meer zeggen dan woorden. Voor ons is afspraak afspraak, wij komen onze afspraken na. Deze werkhouding heerst al binnen ons bedrijf sinds de oprichting in 1962. En dit gevoel zal altijd aanwezig blijven in onze bedrijfscultuur.

Het Lensvelt team

tekst 1