Zoeken
Winkelmandje
Offices

Binst Architects

Binst Head Quarters in Antwerp

Table Five

Project HQ Binst Architects, Antwerpen
Architect Binst Architects
Meubilair Lensvelt Contractmeubilair
Fotografie Tim van de Velde

B brand is een collectief van professionele ontwerpers verenigd door passie om interieur en design als kunstvorm te laten resulteren in complete concepten met een notie van sterke identiteit. Als organisatiestatement benadert B brand woon- en werkprogramma's, producten en objecten op een niet-conventionele manier.

tekst

Table Five has an ingenious leg system

B brand zet sculpturale rasters om in een conceptueel ontwerp, een zone waar design en kunst elkaar op een esthetische en functionele manier ontmoeten. Door deze interactie wordt het individu als het ware een toeschouwer van zijn eigen omgeving. B brand richt zich op eerlijke (top)materialen, ambacht en circulair design. Hiermee biedt B brand oplossingen voor de duurzaamheidsvraagstukken van deze tijd: investeren in ambacht, het product en de eindgebruiker in al zijn facetten.

bodytekst

This Chairs at the -01 niveau at Binst HG

This Chair

A large space with This Chairs on niveau -01

Table Five at the first floor offices

A detail of the leg system

TABLE FIVE is an atypical and versatile table concept developed in a collaboration between binst and lensvelt. The legs can be arranged in different positions thanks to an ingenious mounting system. Successfully launched during Milan Design Week in 2019.
The team consists of the renowned architect Luc Binst (Binst Architects) and interior architect Ben Depuydt.
In 2006 Luc Binst (Binst Architects) won the prestigious Lensvelt Interior Architect Prize for his design of the Loft House in Humbeek.

Table Five/txt

No Idea sofa supplies enough privacy