Zoeken
Winkelmandje

Introducing the Tank Chair


De Tank Chair, een echte game changer in kantoormeubilair, ontwikkeld door TANK Design Agency in samenwerking met Lensvelt, definieert een nieuwe standaard voor comfort, stijl en duurzaamheid. De Tank Chair biedt een revolutionaire look die de conventionele bureaustoel overstijgt.

De Tank Chair is een echte gamechanger in de wereld van kantoordesign. Hij heeft niet alleen de NEN 1335 certificering, maar is ook volledig circulair, wat niet alleen goed is voor je comfort, maar ook voor de planeet.

bekijk de tank chair

tekst 1

Kenmerken van de unieke Tank Chair:

 • "Maak kennis met onze 100% circulaire bureaustoel," volledig geproduceerd in Europa.
   
 • Van het stevige frame tot de luxueuze bekleding, elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te garanderen.
   
 • Customize de Tank Chair: epoxeren in diverse kleuren en stofferingsopties voor elk project. Beschikbaar vanaf 5 stuks, met extra kosten.
   
 • Er is minimaal gebruik gemaakt van fossiele grondstoffen; alleen waar het echt noodzakelijk is, is kunststof toegepast.
   
 • NEN 1335 gecertificeerd en volledig EU-goedgekeurd, voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen.
   
 • Het ergonomisch ontwerp met verstelbare elementen zoals de rugleuning, armleggers en zitting zorgt voor optimaal comfort en aanpassingsvermogen.
   
 • Aantrekkelijk geprijsd voor €950,-, dankzij efficiënte productie en logistiek.
   
 • Je kunt kiezen voor een abonnement met een zwart frame/zwarte bekleding voor slechts €25,- per maand.
   
 • Beschikbaar vanaf eind februari 2024 in onze standaard stoffen en kleuren.

aanvragen perskit

tekst 2

Lees meer over de achtergrond en het creëren van de Tank Chair.

De Tank Chair

De Tank Chair is ontworpen door TANK Interior Design Agency voor Lensvelt. Een stevige stoel die er niet uitziet als een zielloos kantoormeubel. Het is een comfortabele stoel die voldoet aan alle gezondheids- en veiligheidsnormen en bovendien 100 procent circulair is. Dat is het uitdagende basisprincipe van de Tank Chair. "Een stoel die opvalt, maar niet op een opzichtige manier," zegt Sanne Schenk, creative director & co-founder van TANK.

meer over het onstaan van de TANK Chair

tekst 3

Het kantoor van Adyen klik op deze afbeelding om meer te zien.

Klik hier om meer te zien van project Adyen.

Zijaanzicht