Zoeken
Winkelmandje
Hospitality

CanCanteen

Project CanCanteen
Locatie Houthavenweg 109, Amsterdam
Architect Bureau...,Staat
Interieur The Thirsty Fisherman
Meubilair Lensvelt contractmeubilair
Fotografie Roy Mandersloot

De nieuwste hotspot van Amsterdam, waar werk, eten en genieten samenkomen, heet CanCanteen! De eerste locatie is gevestigd in een appartementencomplex in de Amsterdamse Houthavens. Een uniek concept dat casual koffiemeetings, productieve werksessies en heerlijk eten combineert. 

tekst 1

Het innovatieve concept, de branding en het interieur, is ontwikkeld door Bureau…,Staat. Hierbij ligt de focus op een harmonieuze mix van nieuw en vintage meubilair, waardoor het interieur een 'modern buurthuis'-gevoel krijgt, alsof je bij een buur aan de keukentafel zit. Details zijn zorgvuldig gekozen, zoals vintage barlampen van Marktplaats en refurbished Thonet stoelen naast designmeubels uit de Lensvelt-collectie.

Lensvelt leverde een groot deel van het meubilair, waaronder de Maarten Baas 101 Chairs en de 801 barkrukken, Gispen Chairs en Meetingtables in het restaurant, Gerrit Veenendaal Chairs in de vergaderzalen en de D-chair ontwikkeld in samenwerking met Bureau..,Staat. Op maat gemaakte eiken vergadertafels en een meterslange bank dragen bij aan de unieke uitstraling.

tekst 2

Modern buurthuis

CanCanteen is niet zomaar een horecagelegenheid; het is een bruisend concept gericht op eten, werken, spelen en ontmoeten. Met een toegankelijk en veelzijdig interieur zijn er verschillende ruimtes gecreëerd voor werken, ontmoeten en gezamenlijk eten. Het gevoel van een "modern buurthuis" weerspiegelt het verlangen naar een gemeenschappelijke ontmoetingsplek in appartementencomplexen, waar buren de banden kunnen aanhalen te midden van onze drukke individuele levens.

tekst 3

Bij Cancanteens minimarkt vind je alles van een snelle snack, een verfrissende dorstlesser tot de laatste ingrediënten voor je avondeten.