Zoeken
Winkelmandje
Theater

Chassé Theater

In de foyer van het theater staan verschillende relaxmeubels van Lensvelt-label.

Project Chassé Theater
Architect M+R interieurarchitectuur
Meubilair AVL Glyder, Skull, This Chair, AVL Bureaustoel, 4000 vergadertafel
Locatie Breda

Om de droom van Chassé Theater om meer levendigheid in de foyer te creëren te helpen realiseren, leverde Lensvelt in de zomer van 2015 verschillende producten in huis. Op basis van het ontwerp van interieurbureau M+R interior architecture werd een mooie en lichte omgeving gecreëerd waar mensen kunnen verbinden, werken en tot rust komen. En dat terwijl ze zich onderdompelen in de unieke sfeer van het theater.

Chassé Connect, zoals het nieuwe gedeelte van het Bredase theater heet, biedt zitplaatsen voor verschillende gelegenheden. Zo zijn er zones om in stilte te werken en AVL Skulls waarin mensen zich kunnen afzonderen voor maximale concentratie. Er zijn ruimtes voor groepen om te vergaderen en samen te werken, en verschillende AVL Glyder banken om op te ontspannen. Je vindt er zowel intieme vergaderruimtes als ruimtes om te netwerken onder het genot van een goede kop koffie of een heerlijke lunch.

De theatrale sfeer wordt weerspiegeld in een bijpassend kleurenpalet en wordt verder benadrukt door de achterwand van de foyer, die is bedekt met theaterposters. Al deze elementen samen maken Chassé Connect tot een inspirerende en veelzijdige plek, die de productiviteit en creativiteit van bezoekers zeker zal stimuleren.

tekst

AVL Glyder sofa_ stelt mensen in staat te netwerken en te ontspannen

A large table with AVL Office Chairs_ een geweldig werkgebied met een Skull voor afzondering op de achtergrond

De trap aflopen in een warme en felrode foyer

De vele verschillende meubels passen bij de posters aan de muur met hier en daar een knal rood

This 141 Chair_ en 4000 vergadertafel

De ronde poefjes zorgen voor een speels tintje