Zoeken
Winkelmandje

B Brand

B BRAND is een Antwerpse creatieve designstudio die zich richt op het exclusief ontwerpen van ruimtes en objecten met een onconventionele twist. De studio werd oorspronkelijk opgericht in 2019 als een vernieuwd designcollectief tussen de ambitieuze interieurontwerper Ben Depuydt en de gerenommeerde architect Luc Binst. Op basis van hun complementaire visies en ervaringen bouwden ze de samenwerking verder uit tot een uitgebreid portfolio onder de naam B BRAND.
De gecombineerde inspanningen van de twee beroepen manifesteren zich in een onderscheidende designtaal. Een taal die wordt gedefinieerd door non-conformistische materialen, abstracte lijnen en rebelse accenten. Met deze drie ontwerpmotieven is het de bedoeling om ruimtes en objecten te creëren met hetzelfde architecturale DNA. Deze aanpak heeft geleid tot een groot aantal projecten en samenwerkingen met internationale fabrikanten zoals Lensvelt, Bulo, Obumex en Modular.

Samen met Lensvelt ontwikkelde B Brand de originele Table FIVE met de ongelooflijk verstelbare tafelpoten.

Bekijk de Table Five

tekst Luc Binst

_Table FIVE

_Salone del Mobile 2019

_Table FIVE

Een tafel met vijf poten

Dit atypische tafelconcept is een van de eerste producten van B Brand. Table FIVE lijkt op een handig doe-het-zelfpakket dat zichzelf in verschillende configuraties toepast. De poten kunnen in verschillende posities worden geplaatst dankzij een ingenieus montagesysteem. Handig aan te passen aan capaciteit, functie of elektriciteitspunten. Mix en match met zwarte of gekleurde poten naar eigen smaak of ontwerp. Tafel FIVE werd gepresenteerd op Salone del Mobile in 2019.

tekst Table five

Table FIVE_ een op maat gemaakte luxe versie toegepast in een kantoor in Antwerpen.

Table FIVE_ in een exclusieve luxe editie met bronzen poten en walnoten tafelbladen.

Binst Head Quaters in Antwerpen