Zoeken
Winkelmandje

Beyond Space

Beyond Space is ervan overtuigd dat architectonisch denken niet alleen betrekking heeft op ruimte. Vanuit verschillende interesses, disciplines en ervaringen proberen we nieuwe verbindingen te smeden om het onverwachte mogelijk te maken. We combineren creatief ondernemerschap met een stevige basis in onze discipline van herkomst en koppelen onze onconventionele ideeën aan intuïtief design. We voelen ons op ons gemak daar waar kunst, architectuur en productontwikkeling elkaar ontmoeten en mengen gebouwen, ruimtes en objecten.

Boring Collectie

De bekroonde Boring Collection is een samenwerking tussen Beyond Space en Lensvelt. Zij wonnen in 2016 de Milano Design award voor beste concept. De collectie kwam voort uit de ontevredenheid over de hedendaagse uitstraling van projectmeubilair. De Boring Collection pretendeert niet iets te zijn wat het niet is, want wat je ziet is wat je krijgt. Het creëren van een meer esthetisch aantrekkelijke collectie zou onbetaalbaar worden of leiden tot onnodige compromissen, daarom is betaalbaarheid een essentieel aspect. Intrinsiek draait de collectie niet om de meubels of zelfs maar om het trekken van aandacht. Dit alles zodat de focus wordt verlegd naar de dingen die er echt toe doen: de omgeving, het interieur en optimale productiviteit. De collectie is uitgevoerd in een bescheiden, eenvoudig en effen zachtgrijs dat de pure essentie van functionaliteit uitstraalt. De gedempte grijstint geeft de ontwerpen de unieke mogelijkheid om volledig op te gaan in de omgeving. Aan u gepresenteerd; een gecureerde serie onopvallende meubels, waarbij het discrete uiterlijk het mogelijk maakt om aanwezig te zijn in het moderne kantoor, zonder afleiding.

Bekijk de Boring collectie

tekst

Ontwerpers worden gedwongen om de Europese normen te volgen die de vorm en functionaliteit van kantoormeubilair dicteren. Deze beperkende regels hebben het ontwerpproces behoorlijk inflexibel gemaakt. Hierdoor is de Boring Collection een budgetvriendelijke optie voor elke kantoorruimte, die tegelijkertijd voldoet aan de saaie wetten van de Arbowet. Nu het traditionele kantoor niet meer bestaat, is het tijd om het meubilair een inhaalslag te laten maken. De algemene werkruimte verdient betaalbare oplossingen die het interieurdesign op de voorgrond laten treden en laten stralen. Saai is een bedrieglijk eenvoudig ontwerp dat grote veranderingen teweeg kan brengen. Het klinkt een beetje idealistisch, maar Boring is een manier om van de wereld een betere plek te maken door eenvoud.

tekst

Lijn

Boring Visitor Chair shop now

Boring Boring Task Chair shop now

Boring Netweave Chair shop now

Boring Panel shop now

Boring Desk - Fixed height shop now

Boring Desk - Button shop now

Boring Desk - Crank shop now

Boring Desk - Electric shop now

Boring Cabinet - Upholstered shop now

Boring Cabinet - Upholstered shop now

Boring Cabinet shop now

Boring Cabinet shop now

Boring Bin shop now

Boring Clock shop now