Zoeken
Winkelmandje

Maarten Jamin

Maarten heeft een studio voor interieurontwerp en architectuur die samenwerking tussen creatieve professionals faciliteert. Door zijn 25 jaar ervaring in interieurontwerp heeft hij een kritisch en getraind oog voor kwaliteit, gebruik en design ontwikkeld. In zijn eigen interieurstudio combineert hij graag zijn persoonlijke signatuur met een sterk oog voor detail.

Ruimtes Dedicated Desk

De Dedicated Desk is speciaal ontwikkeld vanuit een specifieke behoefte. Architect Maarten Jamin ontwierp het bureau in een poging de meest ideale werkplek te maken voor Spaces (een aanbieder van flexibele kantoorruimte, in Amsterdam). Lensvelt ontwikkelde het bureau tot een veelzijdig kantoormeubel.

Spaces vond dat ze geen product konden vinden dat klanten genoeg zouden waarderen. Daarom ontwierpen ze hun eigen bureau. Het is meer privé dan een co-working bureau, het is zeer functioneel en de hoogte van het bureau is verstelbaar net als de panelen en het breekt visueel een grote ruimte. Het is gemaakt van staal, linoleum en warme geluiddempende stoffen. Het lijkt eeuwig mee te gaan, maar kan in de loop der tijd worden gepersonaliseerd en gemoderniseerd.

De Spaces Dedicated Desk is een multifunctioneel bureau dat in elke behoefte voorziet. Bovendien heeft het op elk bureau stopcontacten voor het opladen van apparaten. Het metalen frame heeft afsluitbare opbergkasten die voor veiligheid zorgen en ook dienst doen als plankruimte voor boeken, kunst, fotolijsten en/of andere werkbenodigdheden.

Dedicated bureau zie product