Zoeken
Winkelmandje

O.M.A

Office for Metropolitan Architecture (OMA) is een Nederlands architectenbureau gevestigd in Rotterdam en opgericht in 1975 door Rem Koolhaas en anderen. Het is een internationaal bureau met een bekroonde en geprezen staat van dienst. Het bekendste werk van OMA omvat: Seattle Central Library, Nederlandse Ambassade Berlijn, Fondazione Prada, CCTV Headquarters, Beijing en De Rotterdam.

OMA ontwikkelde het Block Seating System in samenwerking met Lensvelt voor het Rijnstraat 8 project in Den Haag (zie onze website). Zitelementen met verschillende afmetingen die samen of apart gebruikt kunnen worden. De banken zijn in verschillende projecten gebruikt door verschillende (interieur)architecten. Blocks Seating System is nu ook verkrijgbaar als buitenmeubilair.

Bekijk de Blocks collectie

NIEUW! binnenkort verkrijgbaar met stof voor alle weersomstandigheden

lijn

BlocksZitsysteem (Collectief)

Het Block Seating System is ontworpen uit pure noodzaak. Een collectieve constructie van meubilair van hoge kwaliteit met verschillende maten en zitonderdelen die samen of afzonderlijk kunnen worden gebruikt. Het idee was om meubels te maken voor de individuele projecten met een abstracte en bijna architectonische kwaliteit. Ze zijn ontworpen door OMA voor Lensvelt en verbeelden functionaliteit door vorm en maat met een sobere afwerking, waardoor ze toepasbaar zijn in verschillende omgevingen. Ze zijn ontwikkeld en gebruikt voor Rijnstraat 8 in Den Haag.

Tekst 2

Blokken zitsysteem Lensvelt Loft Antwerpen

Blocks Loungestoel_ RK0032

Blocks Sofa - XS

Blocks Chair - L

Blocks Sofa - XL

Blocks Lounge Chair_ RK0012

lijn

Blocks seating system_ Rijnstraat 8

Blocks seating system _Rijnstraat 8

Blocks seating system_ Rijnstraat 8

Block seatting system_ Rijnstraat 8

lijn

Orion College_ Architectenbureau Micha de Haas, Arjan Dubois

Orion College_ Architectenbureau Micha de Haas, Arjan Dubois

lijn

Blocks Lounge Chair_ RK0032