Zoeken
Winkelmandje

W.H. Gispen

Willem Hendrik Gispen richtte in 1953 samen met zijn neef Ru Meijer de meubelgroothandel Kembo op. Lensvelt investeerde en kocht Kembo in 2014. Nu heeft het bedrijf zeven klassiekers van W.H. Gispen opnieuw aangekondigd voor de standaardcollectie met de naam "W.H. Gispen from Kembo by Lensvelt... with love ".

De collectie omvat vijf stoelen en twee fauteuils ontworpen door Willem Hendrik Gispen (1890-1981), die deel uitmaakten van Kembo's vorige collectie. De zeven modellen dateren uit de jaren 1950. Hans Lensvelt noemt ze "Evergreens". Lensvelt zegt dat "de esthetische kwaliteit van deze stoelen uitzonderlijk is. Dat gezegd hebbende, passen de ontwerpen ook perfect in hedendaagse interieurs."

W.H. Gispen Chairs hebben strakke lijnen, moderne rondingen en een licht stalen frame. Alle stoelen zijn verfijnd, comfortabel en tijdloos. De Gispen collectie wordt geproduceerd in Nederland met behulp van moderne technieken, maar met behoud van origineel design. Ze kunnen worden gebruikt op kantoor, aan een eettafel of gewoon als een opvallend designstuk. Kleine verschillen in deze collectie zitten in de rugleuning, het gebruik van armleuningen en verschillende kleuren bekleding.

Bekijk de volledige familie van W.H. Gispen producten

Alle producten van W.H Gispen