Zoeken
Winkelmandje
Hospitality

Dinky Dutch

Dinky Dutch, Milaan

Project Dinky Dutch
Locatie Milaan
Interieurconcept Alberto Monteverde
Meubels Richard Hutten en Powerhouse Company voor Lensvelt

Op de Milan Design Week 2023 werd Dinky Dutch onthuld, een samenwerkingsconcept van Erik Kessels, interieurontwerper Alberto Monteverde, meubels van Richard Hutten en Powerhouse Company voor Lensvelt. Het interieur is voorzien van verlichting van Modular en een handgeschilderde muurschildering van kunstenaar Sjeng Kessels. Deze transformatie van het Dinky restaurant in Milaan is een permanente, duurzame upgrade die de gecombineerde talenten van de betrokken ontwerpers weerspiegelt.

Comfortabel gezeten in designmeubels van Lensvelt, waaronder stoelen van Richard Hutten en Powerhouse Company, kun je genieten van de beste traditionele Italiaanse gerechten. Terwijl u geniet van de culinaire hoogstandjes, wordt uw blik getrokken door de betoverende muren en het plafond, kunstzinnig vervaardigd en beschilderd door kunstenaar Sjeng Kessels, waardoor uw eetervaring van watertanden naar inspireren gaat.

De verlichting van Modular Lighting Instruments creëert de perfecte sfeer in de ruimte.

Ristorante Dinky, Viale Brianza, 36, 20127 Milaan

Coquille an elegant and comfortable swivel chair.

Coquille een elegante en comfortabele draaistoel.

Coquille an elegant and comfortable swivel chair.

THIS Bucket Chair and lighting by Modular

Coquille an elegant and comfortable swivel chair.

The Empty Chair_ symboliseert de afwezige gast.

Deze emmer stoel

Lensvelt's eco-vriendelijke This Bucket Chair is volledig gemaakt van 100% post-consumer plastic, wat duurzaamheid belichaamt. De stoel ligt in het verlengde van de This Chair (2004) van Richard Hutten en heeft hetzelfde comfort en dezelfde doorsnede. Richard Hutten en Lensvelt zijn toegewijd aan toegankelijk, milieuvriendelijk design. Post-consumer plastic, ingezameld bij recycling, wordt echt gerecycled, waardoor afval wordt verminderd en hulpbronnen worden gespaard, in lijn met het doel van duurzaamheid en circulariteit in het gebruik van laagwaardige grondstoffen voor hoogwaardige doeleinden.

THIS Bucket Chair

Coquille a classic yet innovative swivel chair that can be ordered in any color imaginable.

Coquille - een klassieke maar innovatieve draaistoel

Lensvelt en Powerhouse Company presenteren Coquille, een innovatieve indoor/outdoor draaistoel, handgemaakt in Italië. Deze 100% recyclebare stoel combineert naadloos klassieke charme met cutting-edge design, geïnspireerd op de iconische bistrostoel en Boticelli's Geboorte van Venus.

Coquille, ontwikkeld in samenwerking met Powerhouse Company, biedt duurzaamheid, comfort en verfijnd vakmanschap. De stoel is gemaakt van stalen buizen en bestaat uit één stuk met een elegant gebogen rugleuning en een draaivoet die rust op krachtige, gebogen poten. Dinky's restaurant heeft deze stoelen in een opvallende turquoise gespoten afwerking.

Erik Kessels over de EMPTY CHAIR

Erik Kessels introduceert de "EMPTY CHAIR", een concept geïnspireerd op zijn boek "A Pictorial History of the Empty Chair". Geplaatst in het nieuwe Dinky restaurant, wekt deze stoel nieuwsgierigheid op over afwezigheid en wie er zou kunnen zitten. De stoel is gemaakt in samenwerking met Hans Lensvelt en wordt geleverd met het boek onder de zitting. Om te informeren naar de aankoop van een EMPTY CHAIR, neem contact op met ons verkoopteam.

Empty Chair Door Erik Kessel

Muurschildering is handgeschilderd door kunstenaar Sjeng Kessels