Zoeken
Winkelmandje
Offices

Holzweiler Showroom

Boring Visitor Chair_ combined in the showroom with marble tables and flowing curtains.

Click here_ for the Boring visitor Chair.

Project Holzweiler Showroom
Locatie Lysaker Brygge, Noorwegen
Architect Snøhetta, Manon Tardieu Senior interieurarchitect
Meubilair Boring Collection en D-Chair
Fotografie Calle Huth

Snøhetta, een transdisciplinaire designpraktijk die architectuur, landschapsarchitectuur, interieurontwerp en productontwerp omvat, heeft net buiten Oslo een nieuw onderkomen gecreëerd voor modemerk Holzweiler.

Het hoofdkantoor is ontworpen als een multifunctionele ruimte die zowel een showroom als een ontwerpstudio huisvest, evenals kantoren waar het team werkt.

De renovatie transformeerde een open ruimte in een uitnodigende en flexibele plek die de presentatie van Holzweiler's mode vergemakkelijkt en zich aanpast aan de steeds veranderende behoeften van het merk in de verschillende seizoenen en collecties.

Het Noorse modehuis Holzweiler werd in 2012 opgericht door de broers en zussen Susanne en Andreas Holzweiler en richt zich op het creëren van tijdloze collecties.

tekst 1

D Chair_ in the regular version black wood.

Kleuren en materialen

De Visitor Chairs, onderdeel van de Boring Collection, worden in de showroom gecombineerd met marmeren tafels en vloeiende gordijnen die de gebogen vormen van de speciaal ontworpen materiaaltafels volgen.

De op maat gemaakte D-stoel in gekleurd hout is een prachtige materiaaltoevoeging aan de serene en monochrome showroom.

De Boring Task Chair en Boring bureaus staan in het kantoorgedeelte en gaan op in de omgeving, dat is waar het bij de Boring collectie om draait.

De Boring collectie won de Milano Design Award 2016 voor Beste Concept 🏆

tekst 2

Click here for the Boring Collection_ and check out all items.

D-Chair_

The Boring Collection_ as used in the office and showroom of the Holzweiler HQ.

D Chair_

The Boring Collection_ barely visible, left and right in the photo, the Boring Collection is doing what it does best: adapting to its surroundings.