Zoeken
Winkelmandje
tekst 1

Onze Missie

Lensvelt streeft naar een duurzamere samenleving en wij zetten ons hier actief voor in. Wij geloven in een wereld waarin circulariteit en hergebruik centraal staan en zijn vastbesloten om hieraan bij te dragen door onze innovatieve aanpak in het aanbieden van mooie en functionele interieurs.

Met ons Lensvelt Interieur Abonnement (LIA) willen we een revolutie teweegbrengen in de manier waarop mensen toegang krijgen tot hoogwaardige interieurproducten. LIA biedt optimale flexibiliteit en gemak door iedereen in staat te stellen onze producten te gebruiken zonder ze te kopen en te bezitten. Het is een nieuwe en duurzame oplossing die bijdraagt aan een schonere wereld.

Door LIA te omarmen, maken we het mogelijk voor professionele gebruikers om te genieten van interieurs van hoge kwaliteit zonder de lasten van eigendom en de impact van overconsumptie. Ons doel is om een cultuur van delen en hergebruik aan te moedigen, waarbij we streven naar een meer inclusieve en milieubewuste samenleving.

Bij Lensvelt zijn we trots op onze rol als voorloper in het leveren van duurzame interieurs. Met LIA willen we niet alleen de norm veranderen, maar ook een blijvende impact hebben op de manier waarop mensen denken over hun leef- en werkomgeving. Samen bouwen we aan een toekomst waarin duurzaamheid niet alleen een streven is, maar een vanzelfsprekendheid.

tekst 1