Zoeken
Winkelmandje
tekst 1

WERKWIJZE

LIA is circulair

Lensvelt Interieur Abonnement (LIA) is een abonnementsvorm waarbij de klant Lensvelt een vast bedrag per maand betaalt voor het gebruik van een compleet interieur. De klant gebruikt de Lensvelt producten, maar wordt geen eigenaar. Na gebruik haalt Lensvelt de producten weer op. De producten worden gereinigd en gecontroleerd. Daarna zijn ze weer geschikt voor gebruik door andere klanten. Daarmee is de cirkel rond en rond. LIA is circulair.

LIA is flexibel

Als het interieur van de klant om functionele redenen moet worden aangepast, kan de klant producten ruilen. Zo kan bijvoorbeeld een vergadertafel met vergaderstoelen omgeruild worden voor een duo werkplek met bureaustoelen. Lensvelt stemt de productruil af met de klant en alleen de transport- en arbeidskosten moeten betaald worden. Aanzienlijke aanpassingen kunnen in het abonnement worden verwerkt. LIA is flexibel.

LIA is makkelijk

Wanneer een klant een interieur voor een kantoor nodig heeft, stuurt diegene een plattegrond en een eenvoudige uitleg van de wensen. Lensvelt maakt binnen 5 werkdagen een 3-D tekening en berekent het abonnementsgeld. Uiterlijk 4 weken later wordt het interieur geleverd en is het klaar voor gebruik. LIA is makkelijk.

tekst 1

lijn

lijn

lijn

lijn

lijn

lijn