Zoeken
Winkelmandje
tekst 1

Refurbishment: Lensvelt geeft haar meubels
een tweede leven!

Bij Lensvelt begint het refurbishment proces met een sterke focus op duurzaamheid en kwaliteit. Een illustratief voorbeeld hiervan zijn drie AVL Office Chairs die tien jaar lang hun dienst hebben bewezen bij een communicatiebureau in Amsterdam. Ondanks lichte beschadigingen door intensief gebruik, hebben we deze stoelen met enthousiasme teruggekocht om ze een nieuw leven te geven.

Ons refurbishment team gaat zorgvuldig te werk om ervoor te zorgen dat deze stoelen weer voldoen aan onze strenge normen. Allereerst worden ze grondig geïnspecteerd om eventuele beschadigingen te identificeren. Vervolgens worden deze beschadigingen professioneel gerepareerd, waarbij elk detail wordt behandeld om ervoor te zorgen dat de stoelen er weer als nieuw uitzien.

We zorgen er ook voor dat de stoelen weer perfect functioneren en voldoen aan alle arbo- en veiligheidseisen. Dit omvat het vervangen of repareren van mechanische onderdelen en het aanbrengen van eventuele verbeteringen om de levensduur van de stoelen te verlengen.

Het resultaat is een set stoelen die niet alleen duurzaam en functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en klaar om weer jarenlang dienst te doen. We geloven dat onze producten een tweede kans verdienen en dat het mogelijk is om kwaliteit te combineren met duurzaamheid.

tekst 1