Zoeken
Winkelmandje

Recap: introductie van de nieuwe TANK Chair

in samenwerking met TANK Design Agency de TANK Chair, die op 16 februari feestelijk werd gepresenteerd.
Recap: introductie van de nieuwe TANK Chair

Lensvelt ontwikkelde in samenwerking met TANK Design Agency de TANK Chair, die op 16 februari feestelijk werd gepresenteerd. Deze stoel markeert een revolutie in kantoormeubilair, en stelt een nieuwe standaard vast voor comfort, stijl en duurzaamheid

Na een hartelijk welkom op de locatie Tank Station door Sanne Schenk en Tommy Kleerekoper, de oprichters van Tank Design Agency, introduceerde Pieter Kraaijenbrink, senior project- en accountmanager bij Lensvelt, de nieuwe Tank Chair en besprak hij de ontwikkeling en de belangrijkste kenmerken ervan.

De Tank Chair overstijgt met zijn revolutionaire look de conventionele bureaustoel. Met een volledig circulaire benadering is elk onderdeel, van het robuuste frame tot de luxueuze bekleding, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te waarborgen.

De stoel is voorzien van de NEN 1335-certificering en voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen.

Het ergonomische ontwerp beschikt over een verstelbare rugleuning, armleuningen en zitting. De stoel is aantrekkelijk geprijsd voor €950,-, maar ook beschikbaar voor tijdelijke abonnementen.

De TANK Chair is uitgebracht in vijf standaard kleuren maar kan worden gepoedercoat in elke gewenste kleur met bekleding naar smaak, waardoor hij perfect aansluit bij elk project.

De vele gasten uit de branche kregen de kans om de nieuwe TANK Chairs uitgebreid te testen, terwijl DJ Støts voor een vrolijke sfeer zorgde, compleet met wat heerlijke hapjes en genoeg drankjes.

Dank aan iedereen die deze avond onvergetelijk heeft gemaakt!