Zoeken
Winkelmandje
Public Spaces

Swissport Eindhoven

Maarten Baas 101 Chairs_ in meerdere warme kleurschakeringen geven een uitnodigend gevoel

Maarten Baas 101 Chairs_ reizigers comfortabel laten zitten terwijl ze wachten om aan boord te gaan

Project Swissport Aspire Reizigerslounge
Interieurontwerp Ideal Projects
Meubilair Maarten Baas 101 Stoel
Locatie Eindhoven
Fotografie Alexandra Izeboud

Ontwerpstudio Ideal Projects heeft de Aspire Travelers Lounge van Swissport ontworpen geheel in lijn met haar missie "om de luchtvaartindustrie te bedienen met de meest innovatieve oplossingen en superieure service".

De nieuwe lounge op Eindhoven Airport is voorzien van alle snufjes en gemakken en is ingedeeld in zones met specifieke functies en een mix van lage, hoge en café zitplaatsen om ontspanning, werken, catering en gastvrijheid mogelijk te maken.

tekst

Maarten Baas 101 Chairs_ in verschillende roze-paarse tinten

Een luchthavenlounge is een kans om reizigers een betekenisvolle indruk te geven van het unieke karakter van een stad. Het moderne en futuristische karakter van de lounge is een verwijzing naar de stad Eindhoven, die bekend staat om haar innovatieve geest.


Voor deze moderne en lichte ruimte is gekozen voor een warme kleurstelling en Nederlandse designelementen. Aangezien de sky the limit is als het gaat om alle mogelijke kleuren voor de Maarten Baas stoel, kon deze ook hier worden toegepast in een verscheidenheid aan tinten. Mensen kunnen nu comfortabel zitten in een van de warm gekleurde stoelen terwijl ze wachten om in te stappen.

tekst

Voordat ze aan boord gaan, kunnen reizigers comfortabel ontspannen op designstoelen

Maarten Baas 101 Chairs_ kan in veel verschillende kleuren worden gestoffeerd