LT92

LT92

 

>>Check the video “Maarten Van Severen by Lensvelt” for more footage of the LT92 and the history behind Maarten Van Severen products.
 
>>Quotes from Marij de Brabandere from the Maarten Van Severen Foundation, Pieter Kraayenbrink from Lensvelt Contract and Hans Lensvelt, manufacturer.
☪ Photography by Maarten Van Severen Foundation, Roos Aldershoff, Jan Willem Kaldenbach. Video about Maarten Van Severen was made by Pleun Wolters and Orvik Janssen.
>>English text up
Nu op voorraad: LT92
één blok schoonheid
 
De producten van Maarten Van Severen zijn nu allemaal bij elkaar te zien op de nieuwe website maartenvanseveren.com. De website is een initiatief van Lensvelt en de Maarten Van Severen Foundation. Voor meer informatie ga naar uw lokale dealer, check de website maartenvanseveren.com of beantwoord simpelweg deze email.
 
“De tafel ziet eruit alsof een houten blad zo is gevouwen dat het de holte binnenin helemaal omsluit. Het blok staat op wielen. De twee korte zijden zijn volledig open zodat de dikte van de houten plank zichtbaar wordt. De lange zijden zijn gesloten, in een ervan zit echter een onverdraaglijk kijkgat, bedoeld om de holte ook in het midden toegankelijk te maken.” (Geert Bekaert, Vlaams designcriticus)
 
LT92. Materiaal: massief en gezeept eiken. Afmetingen: 118 cm x 75 cm x 17,5 cm. Ontwerp: Maarten Van Severen (1992).
>>Bekijk de video “Maarten Van Severen by Lensvelt” voor meer beeld van de LT92 en de geschiedenis achter de Maarten Van Severen producten.
 
>>Quotes van Marij de Brabandere van de Maarten Van Severen Foundation, Pieter Kraayenbrink van Lensvelt Contract en Hans Lensvelt, producent.
☪ Fotografie door Maarten Van Severen Foundation, Roos Aldershoff, Jan Willem Kaldenbach. Video Maarten Van Severen gemaakt en geregisseerd door Pleun Wolters. Camera: Orvik Janssen.

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Pleun Wolters
More post by : Pleun Wolters