Nina Graziosi.

Nina Graziosi, de vrouw achter het interieurarchitectenbureau Graziosi Progetti. Na de middelbare school koos zij voor een studie aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten te ’s-Gravenhage, afstudeerrichting: ‘Architectonische Vormgeving’, waarvoor zij in 1989 haar diploma kreeg uitgereikt.

Nina-Graziosi De Nederlandse grens moest worden overschreden om haar ontwerperstalent en esthetische visie nog meer uit te dagen en te verscherpen. Tevens kreeg zij de mogelijkheid haar netwerk op deze wijze internationaal allure te geven. Milaan en Parijs werden voor 2 jaar haar ‘thuis’ waarna zijn zich voor een korte periode verbond aan een Italiaans Interieurarchitectenbureau gevestigd in Amsterdam.

Hierna bleek de tijd rijp voor haar stap als zelfstandig interieurarchitect. Tot op de dag van vandaag geeft zij zich voor 200% aan Graziosi Progetti. Dit heeft geresulteerd in een daadkrachtig compact en creatief interieurarchitecten bureau dat sinds de start in 1995 bewezen heeft succesvol te zijn in zowel het zakelijk als het particuliere topsegment van de markt.