Over Lensvelt.

Lensvelt is een high end designmeubellabel gevestigd op de Herengracht in Amsterdam. Sinds haar oprichting in 1962 biedt Lensvelt architecten en interieurarchitecten de middelen om steeds betere interieurs te maken. Lensvelt is een overtuigd voorstander van lokaal geproduceerde goederen en gelooft sterk in de kracht van loyaal buurmanschap.

Lensvelt draagt bij aan de culturele gemeenschap. Lensvelt draagt bij aan een nieuwe wereld, groener, beter en socialer. Lensvelt heeft zich in de loop der jaren laten zien als een geëngageerd label dat uitgesproken en vaak prijswinnende presentaties toonde tijdens de Salone del Mobili in Milaan.

De producten zijn:
solide,
innovatief,
authentiek,
ergonomisch,
hebben vaak een “twist”,
betaalbaar,
comfortabel,
functioneel,
duurzaam
en vormgegeven door de meest opmerkelijke ontwerpers als Marcel Wanders, Bertjan Pot, Gerrit Rietveld, Atelier Van Lieshout, Nina Graziosi, Maarten van Severen, Paolo Rizzatto, Richard Hutten, Ineke Hans, Piet Hein Eek, Maarten Baas, Gerrit Rietveld, Studio Job, WH Gispen, Caroline Prisse, Space Encounters, Wiel Arets, OMA, Prast Hooft, Simo Heikkila en anderen.

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay