Retourneren

Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Vrijwel al onze producten kunt u binnen een termijn van 14 dagen (na ontvangst van het artikel) zonder opgave van redenen de overeenkomst retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om uw artikel(en) te retourneren. Wanneer u een artikel retourneert heeft u recht op een teruggave van het volledige aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending. Teruggave van het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending) vinden zo spoedig mogelijk plaats, uiterlijk binnen 14 dagen.

 

Er zijn ook artikelen die u niet kunt retourneren. Dit zijn artikelen die voor u op maat / naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn. Hierbij kunt u denken aan gestoffeerde meubelen, tafels welke op maat gemaakt zijn etc. Producten die u rechtstreeks in onze webshop besteld vallen nooit in deze categorie

 

Aanmelden van een retourzending  retourformulier

Wanneer u een bestelling wil retourneren vragen we u het formulier hieronder in te vullen. We nemen dan binnen een werkdag contact op om afspraak te maken om het artikel bij u op te halen.

 

Waardevermindering artikelen bij retourzending

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Uitsluiting herroepinsrecht

Artikelen die voor u op maat / naar uw specifieke wensen vervaardigd zijn kunt u niet retourneren. Hierbij kunt u denken aan gestoffeerde meubelen, tafels welke op maat gemaakt zijn etc. Dit geld niet voor producten die u kunt kopen in onze webshop.

 

Teruggave aankoopbedrag

Wanneer het artikel bij u is opgehaald ontvangt u binnen 30 dagen het aankoopbedrag terug.