Sociale Dienst Zeist

Sociale Dienst Zeist

Helgasnelarchitecten uit Rotterdam werd door de Sociale Dienst in Zeist gevraagd om samen met de medewerkers een eerste start te maken om de gesloten kantooromgeving te veranderen en organiseerden voor de medewerkers workshops waar de gebruikers uitgedaagd en verleid werden. Helgasnelarchitecten luisterden, observeerden en maakte daarna veel schetsen om door te dringen tot de kern.

De ruimtes zijn ontworpen met aandacht voor het detail en de emotie van de klanten. De ronde hoeken verzachten de wanden en de spreekkamers, ze geven de ruimte een humane sfeer. Genoest eiken is gecombineerd met HPL waardoor het meubel opbreekt in losse vlakken, vlakken die meedoen in de kleuren op de wanden.

De speciaal ontworpen spreektafels zijn afwisselend met het rustige grijze Boring en 7001 meubilair van Lensvelt frontaal naast elkaar toegepast.

De kleuren op de wanden en vloertegels vormen met de meubels van Lensvelt als AVL Office Chairs, AVL Kokers en AVL Glyders een totaalcompositie. Doordat de ruimte een humane sfeer uitstraalt, hebben gesprekken met de klant veel eerder een persoonlijke sfeer gekregen.

Architecten: www.helgasnelarchitecten.nl
Fotografie: Daria Scagliola & Stijn Brakkee

PRODUCTEN GEBRUIKT IN DIT PROJECT

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
Priscilla
More post by : Priscilla