Sociale Verzekerings Bank Amstelveen

Sociale Verzekerings Bank Amstelveen

De hoofdopdracht bestond uit modernisering van het  hoofdkantoor SVB te Amstelveen met een omvang van 2600m2 BVO en huisvesting voor  950 medewerkers waaronder de Raad van Bestuur. De identiteit van de organisatie is vertaald in een creatieve laag ontwikkeld in dialoog met de gebruikers. Items als het  kleurgebruik in de foto’s uit de huisstijl, de namen van alle Nederlanders als  privacy strook op de glazen wanden en de foto’s uit eigen omgeving op de  lockers maken dat dit kantoor onmiskenbaar SVB is. Aan de meest dynamische verkeersas  van het gebouw en als overgang naar spreekkamers en werkvloer zijn per laag centrale ontmoetingspleinen ontworpen met lockers, garderobes, postvakken, printcorners, koffievoorzieningen en informele overlegplekken. Dit project is in 2011 gerealiseerd onder verantwoording van Chris Pachen bij AGS Architecten en Planners BV. AVL Glyders van Lensvelt zijn in diverse stof- en leerkleuren toegepast.

Architecten: n-interieurarchitecten, www.n-interieurarchitecten.nl
Fotografie: Roos Aldershoff

 

PRODUCTEN GEBRUIKT IN DIT PROJECT

About Author
Mick VanderKolff
More post by : Mick VanderKolff