Stealth Cabinet

Stealth Cabinet

In de schuifdeur en eventueel in de achterwand is een raster van gaten aangebracht met daarachter akoestisch dempingsmateriaal. De kasten zijn samengesteld uit twee of meer identieke binnenkasten van elk 80, 90 of 100 cm breed. Deze zijn per romp afsluitbaar. Deuren vallen buiten de kastromp en de sloten zijn in het bovenblad aangebracht. De Stealth Kast is enkelzijdig (49 cm) of dubbelzijdig (90 cm) te gebruiken. Dit is uniek in de projectmarkt. Legborden, uittrekframes en alle denkbare indelingen zijn in kleur mogelijk.
De Stealth Kast is standaard in vier hoogtes te verkrijgen. Van 81 cm hoogte voor het gebruik van twee ordners boven elkaar, tot maximaal 189 cm hoogte voor het gebruik van vijf ordners. Kasten met 117 cm hoogte en hoger worden vaak toegepast als geluiddempende scheidingswanden in grote ruimten.
Standaard verkrijgbare uitvoeringen: structuurlak zilvergrijs metallic (RAL 9006), gladde lak antraciet metallic, gladde lak zwart (RAL 9005), structuurlak wit (RAL 9010) en gladde lak lichtgrijs (RAL 7035). Andere kleuren en getextureerde lakafwerkingen op aanvraag.
Verkrijgbaar in diverse afmetingen.
Verkrijgbaar met blinde of akoestische achterzijde.
Verkrijgbaar met diverse archief indelingen.
Verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering.
Ontwerp: Wiel Arets (1995).

Prijsinformatie
Hoge resolutie foto's
Sketch-up 3D model
DWG
Product paspoort
It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
About Author
gunnar
More post by : gunnar