Van Eijk & Van der Lubbe

Studio Van Eijk & Van der Lubbe creëerde een dynamische omgeving voor de snelgroeiende high tech dienstverlener ENTER. Het moest een coole plek worden waar de veertig medewerkers trots op zijn en die bovendien high tech professionals uitnodigt zich aan de detacheerder te binden.

De centraal geplaatste voor techneuten belangrijke ‘patchkast’ is verbonden met lichtlijnen en werkplekken. Omdat daar uiterst geconcentreerd moet worden gewerkt, is gekozen voor de niet afleidende, neutraal grijze, kwalitatieve en comfortabele meubels uit de Boring Collection van Lensvelt. Als contrast zijn de ontmoetingsplekken verlevendigd met veel kleur en hout.

Het is niet de eerste keer dat Van Eijk & Van der Lubbe kiest voor Lensvelt. ‘Het is een prettige club om mee samen te werken en de collectie bestaat uit karaktervolle, uitgesproken en goed ontworpen producten die een welkom alternatief zijn voor nietszeggende, duizend-in-een-dozijn meubels zonder smoel’, verklaart Miriam van der Lubbe de keuze.

Over ontwerpbureau Van Eijk & Van der Lubbe
Designers Niels van Eijk en Miriam van der Lubbe begonnen als auteursontwerpers van autonome objecten waarvan de vormgeving vaak een statement is. Tegenwoordig zetten de experts in ideeontwikkeling en product- en ruimtelijk ontwerp hun creativiteit en gedachtengoed graag in voor onderscheidende organisaties die iets vernieuwends willen. Recente opdrachten naar hun hart zijn onder andere het interieur van het 4-sterren zorghotel Domstate in Utrecht, de herinrichting van het Nationaal Archief in Den Haag en taleninstituut STE Languages in Eindhoven, waar vreemde talen en het interieur mensen met elkaar verbinden.
www.vevdl.com