VIP Opening ALL NEW

Het was een drukbezochte VIP-opening van ALL NEW, de presentatie van Lensvelt in samenwerking met Modular Lighting Instruments. Ze waren er allemaal, de internationale gerenommeerde ontwerpers, architecten en kunstenaars met wie Lensvelt nieuwe producten heeft ontworpen of bestaande collecties heeft uitgebreid. De industriële ruimte onder de bogen van Ventura Centrale vormt het decor van de presentatie met de scenografie van JPS.architecten tijdens de Milan Design Week 2019.

Boven vlnr: Geoffrey Timmer van Hollandse Nieuwe en Eva Linderborg van Lensvelt; Luc Binst, head of design/oprichter van B brand en Ben Depuydt, manager van B brand en interior architect van Binst Architects.
Onder vlnr: Pieter Kraaijenbrink van Lensvelt en Frank Tjepkema/TJEP; Kiki van Eijk van Kiki & Joost, en Desirée de Jong, creative director van Weltevree.

Boven vlnr: Hans Vermeulen van DUS Architects en George Rutgers van JANGEORge Interior Design; Ken Mackay, director van MACKAY +PARTNERS en een vriend.
Onder vlnr: Annemoon Geurts, medeoprichter Kazerne, Marco Tertoolen, general manager van Modular Lighting Instruments, Koen Rijnbeek, medeoprichter van Kazerne, en Astrid Tertoolen; Swan Liam Lensvelt Kwee, Hans Lensvelt en ontwerper en architect Fabio Novembre.

Boven vlnr: Jaspar Jansen, Jeroen Dellensen beide van i29, en Jeroen Panders van Lensvelt; Hans Lensvelt geeft een toespraak getiteld I THINK.
Onder vlnr: Dominique Borggreve, Nicky Onrust en Anne de Jongh van Studio Piet Boon; Gerrit Vos en Jennemieke van der Schoot van Workshop of Wonders.

Links: Joep van Lieshout en Maarten Baas; rechtsboven: Hans Lensvelt en Dikkie Scipio van KAAN Architecten; Joep van Lieshout en Maarten Statius Muller.
Rechtsonder: Dirk Jan Postel van Kraaijvanger Architects en Kristina; Marco Tertoolen en Janpaul Scholtmeijer van JPS.architecten.

Bezoek ook All NEW van 9- 14 april  2019, Ventura Centrale, Via Ferrante Aporti 19, Milaan.

Over Lensvelt
Lensvelt is een Nederlands non-design meubellabel opgericht in 1962. Het biedt architecten en interieurarchitecten de middelen om steeds betere interieurs te maken. Het meubelmerk werkt samen met de meest gerenommeerde designers, architecten, en kunstenaars onder wie Atelier Van Lieshout, Baranowitz + Kronenberg, Diederik Fokkema, Edward van Vliet, Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, i29, Ineke Hans, Luc Binst/ B brand, Maarten Baas, Maarten Van Severen, Marcel Wanders, Nina Graziosi, Office for Metropolitan Architecture, Paolo Rizzatto, Piet Hein Eek, Richard Hutten, Richard Meier, Rick Minkes, Ronald Hooft, Simo Heikkila, Space Encounters, Studio Job, Studio Piet Boon, WH Gispen, Wiel Arets.
Lensvelt heeft zich in de loop der jaren laten zien als een geëngageerd label dat uitgesproken en vaak prijswinnende presentaties toonde tijdens de Milan Design Week. Zo won het met de Boring Collection de prestigieuze Milano Design Award 2016, Best Concept samen met Space Encounters. En in 2017 nogmaals: voor May I Have Your Attention, Please? met de Maarten Baas 101 Chair.

Volg ons op Instagram!

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay