Zoeken
Winkelmandje

LENSVELT WINT MILAN DESIGN AWARD 2016

De Milano Design Award staat bekend als de "Oscar van de internationale interieurwereld". Lensvelt en Space Encounters wonnen met de presentatie van de Boring Collection van de 1600 exposanten het beste concept. De jury was lovend over het slimme concept en het lef van Lensvelt om op 's werelds grootste designbeurs een anti-design statement te maken. De grijze meubelstukken uit de Boring Collection zijn niet bijzonder opvallend, ze lijken te verdwijnen in het interieur, zodat de focus kan liggen op al het andere dat er toe doet'. Het beeldend kunstenaarsduo Lernert & Sander kreeg de opdracht om de Boring Collection te promoten. Niet de meubels, maar het kantoorleven zelf staat centraal in hun campagne. Zoals het aftellen tot de laatste minuut voor vijf uur en de papieren prop, het universele symbool voor verveling op de werkvloer.

tekst 2016

De Boring toren gemaakt door beeldend kunstenaarsduo Lernert & Sander

Het concept bestond uit veel propjes papier

Het sales team was gekleed als conciërges

Hans Lensvelt te midden van de papieren proppen

Bezoekers zaten in de installatie te chillen

lijn

LENSVELT WINT MILAN DESIGN AWARD VOOR DE 2e KEER

In 2017 won Lensvelt voor de tweede keer op rij de prestigieuze Milano Design Award voor Best Concept. Er is geen enkel ander bedrijf ter wereld dat dit eerder heeft gedaan. Wat zijn we trots!

"May I Have Your Attention Please?" was de lancering van de Maarten Baas 101 stoel, ontworpen door Maarten Baas voor Lensvelt. Hans Lensvelt was de eerste die de kunstenaar een massaproduct liet ontwerpen. Het resultaat is een serie unieke stoelen die eruit zien alsof ze allemaal individueel met de hand zijn getekend. Het is een van de bestsellers van Lensvelt.

tekst 2017

Maarten Baas, rechts, vraagt ATTENTION!

De installatie bij Ventura Centrale in Milaan

Maarten Baas, 2e van rechts met Hans Lensvelt en Anne van der Zwaag, met consul David de Waal

lijn

LENSVELT WINT ELLE DECORATION AWARD & WALLPAPER DESIGN AWARD 2012

In 2012 won Lensvelt samen met Studio Job de Elle Decoration Award en de Wallpaper Design Award voor Job Cabinet met de oversized gouden sleutel. Een jaar later presenteerden we de Studio Job Collectie tijdens Salone del Mobile 2013. Lensvelt en Studio Job ontwikkelden een compacte collectie kantoormeubelen die bestaat uit de Job Cabinet, Job Buffet, Job Desk en Job Office Desk Lamp, elk versierd met een iconisch gouden onderdeel.Onze presentatie heette My Nose My Stekkerdoos, en vond plaats in de historische Sala Cenacolo in het Museum of Science and Technology (MOST) in Milaan.

tekst 2012

De kast met de grote sleutel

Hans Lensvelt ontvangt de Elle Decoration Award uit handen van redacteur Adri Vlasblom

De presentatie van 'My Nose My Stekkerdoos' in de historische Sala Cenacolo in Milaan

Studio Job en Lensvelt creëerden Job Office lampen, bureaus, buffetten en kasten

Bureaus tentoongesteld en omringd door fresco's van Pietro Gilardi in de Sala Cenacolo.