Zoeken
Winkelmandje

Boon 01 en Boon 02

Robuust en geraffineerd ontwerp
Twee Nederlandse merken - Studio Piet Boon en Lensvelt - sloegen de handen ineen voor de ontwikkeling van de BOON 01 en BOON 02 stoelen. De ontwerpfilosofie van beide merken komt goed tot uiting in dit nieuwe product. In essentie is de stoel zeer comfortabel, maar ook functioneel en flexibel in gebruik. Het herkenbare Piet Boon ontwerp met opvallende verhoudingen en robuuste uitstraling, maakt deze stoel een unieke toevoeging aan de Lensvelt collectie die uit vele stoelen bestaat. De stoel is zo ontworpen dat elke ruimte, van eetkamer tot woonkamer, rustig oogt en aanvoelt, ook bij grote toepassingen zoals restaurants en grootschalige projecten.

De ultieme comfortabele eetkamerstoel
De BOON 01 en BOON 02 zijn er in twee uitvoeringen, één met en één zonder armleuningen, en is verkrijgbaar in kleuren die aansluiten bij het typische Studio Piet Boon kleurenpalet, zoals Chalk, Shell, Pebble en Coal. Deze luxe eetkamerstoelen bieden ultiem comfort door het royale en dikke zitkussen, waardoor je de hele dag en nacht comfortabel kunt zitten. De stoelen hebben een algemene rechtlijnige en vierkante vorm, met armleuningen die eruit zien alsof ze er tegenaan "geplakt" zijn. De lage rugleuning in combinatie met een laag zwaartepunt en robuuste poten geven de stoel een geaarde uitstraling.

Bekijk de Piet Boon Collectie

Tekst 1

Studio Piet Boon

Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende ontwerpstudio voor exterieur-, interieur- en productontwerp, erkend voor het creëren van perfect uitgebalanceerde ontwerpen. Voor elke klant creëren onze teams de juiste balans tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit om een authentiek en tijdloos ontwerp te creëren. Door onze full-service aanpak en ons vermogen om echt te luisteren, willen we alle verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde exclusieve woningen, zakelijke projecten en ontwikkelingen, hospitality omgevingen. Daarnaast ontwerpt de studio een uitgebreid assortiment producten voor alle ruimtes in huis. Het ontwerpteam bestaat uit ervaren ontwerpers, architecten en stylisten die zich inzetten voor het leveren van authentiek design op hoog niveau. Studio Piet Boon werd in 1983 opgericht door Piet Boon en Karin Meyn in Oostzaan, Nederland.

tekst 2

lijn

lijn

Twee versies in 4 Studio Piet Boon kleuren.

Kleuren zijn speciaal uitgekozen door Studio Piet Boon