Zoeken
Winkelmandje

Green Cabinet

De Green Cabinet werd voor het eerst gepresenteerd op het nieuwe N'EXT Event, dat een initiatief is van Odette Ex van Ex Interiors en Judith Baehner van Het Groenlab, die beiden ook de Green Cabinet ontwierpen en samen met Lensvelt ontwikkelden.

Green Cabinet is een modulair, flexibel plantenkastsysteem met een positieve impact op onze gezondheid en welzijn en is ontworpen vanuit het idee om de natuur te integreren in onze omgeving.

Planten creëren een gezonde omgeving en zorgen voor energie en vitaliteit. "Groen" is een essentieel onderdeel voor een gezonde werkomgeving en menselijk welzijn. In een omgeving vol planten voelen we ons beter, kunnen we ons beter concentreren en zijn we creatiever en productiever.

Vanuit dat concept is dit modulaire systeem ontwikkeld. Koppelbare rekken die op talloze manieren kunnen worden opgesteld en aangevuld met diverse accessoires. De vorm van de Green Cupboard is geïnspireerd op de 'Deense karren' op bloemenveilingen, die licht van constructie en technisch van uiterlijk zijn. Een uniek systeem dat de ruimte op een speelse, karaktervolle manier verrijkt met planten.

Neem contact op met ons verkoopteam

Tekst 1

The Green cabinet_ zoals het te zien was op het eerste N'EXT-evenement

Modulair en veelzijdig

De Green Cabinet kan worden uitgebreid met extra legplanken, een lage afsluitbare kast, hoge en lage werktafels en akoestische panelen. Daarnaast kunnen plantensets worden besteld in 4 verschillende maten: S, M, L en XL, en wordt standaard geleverd met speciale verlichting om de plantengroei te ondersteunen.

Dit kastsysteem biedt een ideale manier om werkruimte, schap- en kastruimte, planten en een mooie visuele afscheiding in een ruimte te combineren en aangename ruimtes te creëren. Verkrijgbaar in vier kleuren.

Tekst 2

Planten creëren een gezonde omgeving en zorgen voor energie en vitaliteit

Zijaanzicht van de plantenbakken die in 4 maten kunnen worden besteld

De cabinet wordt standaard geleverd met speciale verlichting om de plantengroei te ondersteunen

Verkrijgbaar in 4 kleuren

De Green Cabinet kan worden uitgebreid met extra legplanken en hoge en lage werktafels

Judith Baehner, Lensvelt CEO Hans Lensvelt en Odette Ex op het N'EXT event

De stellingkast heeft prachtige details

De cabinet heeft wieltjes zodat hij gemakkelijk te verplaatsen is

Green Cabinets_ als losse rekken op het N'EXT-evenement