Zoeken
Winkelmandje

Een avond met ontwerper Stefan Scholten

in de Lensvelt showroom in Breda
Een avond met ontwerper Stefan Scholten

De deuren van de Lensvelt showroom in Breda gingen open voor een speciale avond op 16 november jongstleden. Een avond die draaide om Studio Stefan Scholten en de unieke samenwerking met Lensvelt. Geen doorsnee designshow, maar eerder een kennismaking met creativiteit, kleur en meubels.

De avond begon met een beknopte introductie over de missie van Lensvelt en zijn doelen door senior project & accountmanager Pieter Kraaijenbrink.

Daarna deelde Stefan Scholten zijn inzichten in de creatieve processen en de kern van zijn ontwerpprincipes, evenals een presentatie over expertise in kleurgebruik, stof- en materiaalgebruik, en het ontwerpen van meubels.

Vervolgens werden de gasten getrakteerd tijdens het walking diner op een authentiek pastarecept, bereid door onze Italiaanse architect Alberto. CEO Hans Lensvelt zelf nam de rol van chef-kok op zich en braadde het vlees in een passende chef-kok outfit.

Onze fotograaf, Jan Willem Kaldenbach, maakte de portretten bij binnenkomst en legde de sfeer van de avond vast.

Bekijk alle foto’s in de galerij voor een levendige indruk. Wil je meer ontdekken over de Collectie Studio Stefan Scholten voor Lensvelt?
Bezoek onze website.

We willen alle aanwezigen bedanken voor hun komst en kijken uit naar toekomstige ontmoetingen!