Zoeken
Winkelmandje

Herlancering PH1 stoel

tijdens de zomer roofparty bij Prast/Hooft
Herlancering PH1 stoel

Op 1 september genoten we van een levendige herlancering van de PH1 Chair en Barstool  ontworpen door Prast/Hooft. Terwijl de zomer nog niet voorbij was, vierden we gezamenlijk het traditionele einde-zomerfeest op het dakterras van Prast/Hooft.

De PH1 stoel, oorspronkelijk ontworpen voor restaurant Gustavino op de Zuid As, herleeft nu met niet alleen een stevige en stabiele uitstraling maar ook optimaal comfort, zoals Ronald Hooft benadrukte.

De stoere ontwerpen, die hun tiende verjaardag vierden, ondergingen een opmerkelijke upgrade met een in hoogte verstelbaar mechanisme en innovatieve 3D-gebreide stoffering van ByBorre.

Het dakfeest bracht diverse groepen mensen samen: professionals, vrienden, 'friends of the brands', collega's en familie, evenals bekende gezichten uit het Amsterdamse nachtleven en de professionele interieurwereld.

Hans Lensvelt (CEO Lensvelt) zorgde voor hilariteit met zijn kenmerkende speeches, terwijl Ronald Hooft inzichten deelde over het ontwerpproces. Een volledig uitgeruste bar trakteerde de aanwezigen op verrukkelijke cocktails.

Het was een avond vol vrolijke ontmoetingen en boeiende conversaties. Toen de regen uiteindelijk iedereen naar binnen joeg, werd de ontspannen sfeer tot in de kleine uurtjes binnen voortgezet.

Onze getalenteerde fotograaf, Jan Willem Kaldenbach, heeft de memorabele moment en zoveel mogelijk gasten vereeuwigd in prachtige portretten. Ontdek de beelden in de galerij voor een levendige impressie.

Wil je meer ontdekken over de PH1 stoel en barkruk? Bezoek onze website.

Dus, of je nu een gepassioneerde designliefhebber bent, een toegewijde interieurprofessional, of simpelweg zoekt naar comfortabele en stijlvolle zitmeubels, de vernieuwde PH1 Chair en Barstool beloven niet alleen comfort maar ook een vleugje elegantie.

Geniet nog even na van een onvergetelijke avond via onze fotogalerij, en we kijken uit naar de toekomstige hoogtepunten met de PH1!