Zoeken
Winkelmandje

Maak kennis met de Boon stoel van Lensvelt:

de meest comfortabele horecastoel
Maak kennis met de Boon stoel van Lensvelt:

De Boon Stoel door Studio Piet Boon voor Lensvelt

Update jouw hospitalityproject!

Graag stellen we je voor aan de Boon stoel, een pareltje ontworpen door Studio Piet Boon en exclusief verkrijgbaar bij Lensvelt.

De Boon stoel gaat verder dan het gewone; het is een verfijnde en uitzonderlijk comfortabele hospitalitystoel, op maat gemaakt voor de veeleisende hospitalitysector, waar esthetiek en functionaliteit naadloos samenkomen.

Een Gedetailleerde Kennismaking met de Boon stoel

De Boon stoel is beschikbaar in twee prachtige versies: Boon 01 (zonder armleuningen) en Boon 02 (met armleuningen). Beide dragen de onmiskenbare signatuur van Studio Piet Boon, gekenmerkt door eerlijke vormen en robuuste verhoudingen. Deze stoelen vormen de ideale basis voor elke ruimte, of het nu een elegant restaurant of een gastvrij hotel betreft.

De perfecte combinatie van comfort en esthetiek

Wat de Boon stoel echt onderscheidt, zijn de stijlvolle en chique designelementen. De zachte rondingen van de comfortabele kussens en het eikenhouten frame creëren samen een elegante silhouet, terwijl de stoel met zijn strakke lijnen zijn robuuste karakter behoudt. Een subtiele buiging in het frame ter hoogte van de rug verhoogt het comfort en biedt optimale ondersteuning voor dagelijks gebruik. Voor de Boon 02 zijn de armleuningen naadloos geïntegreerd in het strakke en functionele ontwerp.

Jouw persoonlijke stijl met exclusieve framekleuren en maatwerk bekleding

Laat je inspireren door vier zorgvuldig geselecteerde kleuren uit het herkenbare kleurenpalet van Studio Piet Boon: chalk, shell, pebble en coal. Deze kleuren sluiten naadloos aan bij andere Studio Piet Boon producten, maar hier komt het interessante deel - we bieden je de flexibiliteit om de stof- en framekleurcombinaties te kiezen die bij jouw unieke stijl en visie passen. Dit is jouw kans om een unieke Boon stoel te creëren die helemaal van jou is.

Vakmanschap en creativiteit in perfecte harmonie

De Boon stoel combineert uitzonderlijk vakmanschap met onbegrensde creativiteit, waarbij de expertise van Lensvelt en Studio Piet Boon naadloos in elk detail is verweven.

In de woorden van Piet Boon zelf: "Lensvelt en Studio Piet Boon hebben hun kennis en vakmanschap gebundeld om een stoel te creëren die rust uitstraalt en waar zitcomfort het uitgangspunt is geweest. Bovendien voldoet het ontwerp aan alle functionele eisen die binnen een horecaomgeving gelden." Dit benadrukt dat de Boon stoel niet alleen een designwonder is, maar ook perfect aansluit bij de behoeften van de hospitalitysector.

OUTLET: Exclusieve aanbieding voor Piet Boon fans

Ter afsluiting hebben we een exclusieve kans voor je. Onze showmodellen, die schitterden in onze fotoshoots, zijn nu beschikbaar in onze outlet. Dit is jouw kans om Boon stoelen van Lensvelt te bemachtigen tegen onweerstaanbare prijzen. Wees er snel bij, want onze voorraad in de Lensvelt showroom is beperkt!

Wij Zorgen Voor Jouw Comfort en Stijl met de Boon Stoel

We kijken ernaar uit om jouw hospitality project of lounge-omgeving te verrijken met de tijdloze elegantie van de Boon stoel. Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Jouw comfortabele en stijlvolle zitoplossing is slechts een berichtje verwijderd!