Zoeken
Winkelmandje
Offices

Synchroon

Maarten Baas 101 chairs_ are used to dress the break area and form a nice contrast with the lush green plants surrounding them

From front to back: AVL Office chairs, W.H. Gispen chairs and Maarten Baas chairs

Project Synchroon
Architect Beyond Space
Meubilair Lensvelt Projectmeubilair
Fotografie Peter Tijhuis

Het kantoor van Synchroon op de 14e verdieping van een recent opgeleverde toren in het centrum van Utrecht is voorzien van lommerrijke afscheidingen met meer dan 750 planten door het hele kantoor.

Om dit open gevoel te bereiken zijn er echter specifieke interieurstrategieën nodig om de vraag of het echt een open ruimte is te beantwoorden. Verdere scheiding tussen werkplekken wordt gecreëerd door het gebruik van verschillend meubilair, zoals de Boring Office stoel achter het Boring Office bureau, terwijl warmere, bruingekleurde leren banken en voetenbank zijn geplaatst in gemeenschappelijke ruimtes waar het personeel kan kletsen of informele vergaderingen kan houden.

Roze 101 stoelen van Maarten Baas en houten tafels met felgele poten zijn ook gebruikt om de pauzeruimte aan te kleden. Bovenaan elke tafel bevindt zich een met aarde gevulde doorgang, waaruit tropische planten omhoog komen om een 'groene sluier' te vormen tussen medewerkers van verschillende afdelingen.

De studio richtte de werkruimte in rond een reeks met witte tegels beklede muren van een meter hoog.

Maarten Baas 101 chairs_ surrouned by lush greenery

The break room uses lush greenery for dividing spaces

AVL Glyder sofa system_ and Boring Task chair in the background

Maarten Baas 101 chairs_ with AVL Koker chair in the background

AVL Office chairs_ spotted in the wild

AVL Office chairs_ work perfectly well inside one of the meeting areas

The Boring Collection_ by Beyond Space is applied in the interior

Boring Panels_ are the perfect roomdividers

The desk, office chair and panel are all from the Boring Collection in Boring gray and go well with the white tiles throughout the space